Стефан Данаилов: Прибирам се здрав

34329
Стефан Данаилов: Прибирам се здрав
Снимка: bTV

"Здрав се прибирам!". Това е казал една от иконите на българското кино Стефан Данаилов на лидера на БСП Сергей Станишев и е добавил, че се връща в България.

Ламбо кацнал на летището в София от Франция вчера следобед. Със сълзи на очи от радост го посрещнала съпругата му Мария. "Това е най-добрата новина от последните дни, от сърце се радвам за Ламбо", споделил развълнуван пред "Стандарт" Станишев. Той обещал до няколко дни да отиде на гости на именития актьор с бутилка хубаво вино, за да вдигнат наздравица за силния дух на Данаилов.

Както вече стана ясно, специалистите от най-голямата френска болница "Питие-Салпетриер" са поздравили българските си колеги с успеха при лечението на Ламбо. С Данаилов в Париж за контролните прегледи е бил и лекуващият го български лекар проф. Георги Михайлов, пише БГНЕС. В БСП стискат палци Ламбо да се възстанови по-бързо. Засега той ще се отдаде на почивка и няма да участва в сбирките на червените. Близки на Данаилов споделили, че до 19 март актьорът е в болнични. Това означава, че няма да се включи в семинара на социалистите на Боровец следващия уикенд.

Стефан Данаилов е здрав

Стефан Данаилов е здрав. Това съобщи самият той от Париж, където вчера приключиха контролните му прегледи. И петскенерът, и щателните ...

През есента на 2013-та година на Данаилов му е открит лимфом и е започнато лечение в националната хематология. Лекуващият го проф. Михайлов не скри тогава, че "диагнозата е сериозна, но лечението, което се провежда до момента, е ефективно". Данаилов се подложи на четири вливания, които са минали леко леко, и беше впечатлен от уменията на българските лекари. Във Франция пък е направено и изследване на костен мозък, което е показало, че няма следа от болестта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com