Нощ на Оскарите за живота на едно момче

27706
Нощ на Оскарите за живота на едно момче

Съвместна акция на ученици от Националната гимназия за древни езици и култури и 134 СОУ организира благотворителен концерт за лечението на 21-годишно момче. Събраните средства ще бъдат предоставени за химио- и лъчетерапия на Йожи Бело , който се бори с рака вече 3 години.

Благотворителният бал "Нощта на Оскарите"  ще се проведе в зала "Универсиада" на 25. 04. 2014 г. от 18:00 ч. Всички събрани средства от поканите и благотворителния базар, който ще е пред залата, ще бъдат дарени за неговото лечение.

Да помогнем от сърце на Оля

Популярни български изпълнители ще вземат участие в благотворителен концерт "Да помогнем от сърце на Оля" на 16 април от 19, 30 ч. в Дв...

Нека всички заедно се включим с доброто си настроение и да му покажем, че не е сам в борбата.

Заповядайте на "Нощта на Оскарите", облечени като любимите си филмови герои или актьори, а наши настоящи и завършили ученици ще се погрижат за доброто ви прекарване с музикална програма и много танци.

ЦЕНА : 10 лв.
Заповядайте! Очакваме ви
!

Мечтата на Йожи  е да се оправи, за да учи медицина и да стане лекар, за да може да помага на хора в своето положение.

Лятото на 2010 г. той забелязва подутина на крака си, но без никакви симптоми и оплаквания. След направени изследвания му беше поставена диагноза Сарком на Юйнг, което е рядка форма на рак, срещаща се предимно при деца в тинейджърска възраст.

Първата една година е лекуван в Израел с химиотерапия и му е направена тежка 12 часова операция на крака. След 6 месечна ремисия лекарите откриха разсейки в белите дробове. Последва операция и 8 месеца химиотерапия и подготовка за присаждане на стволови клетки. А след това и месец на тежко лечение в стая-изолатор, вярвайки че това е последния етап от лечението му.

През лятото на 2013 г. лекарите му казват, че болестта отново се е върнала.

След многобройни консултации с водещи онкологични клиники се стигна до извода, че процент на излекуваните от това заболяване е в резултат на комбинирано лечение от конвенционална и алтернативна медицина. Необходимо е допълнително лечение в клиника в Германия и Испания, за което са необходими 50 000 евро.

Ако искате да помогнете на Йожи може да се свържете с нас на лично съобщение на страницата във Facebook, а ако искате да дарите можете да го направите на:

Да помогнем от сърце на Оля

Популярни български изпълнители ще вземат участие в благотворителен концерт "Да помогнем от сърце на Оля" на 16 април от 19, 30 ч. в Дв...

IBAN: BG92BPBI79421020161301
BIC: BPBIBGSF


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Здравеопазване