Форуми с участието на български и чужди лектори посрещат специалистите на БИЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2015

4104
Форуми с участието на български и чужди лектори посрещат специалистите на БИЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2015

Форуми, обучения и демонстрации посрещат специалистите в хуманната и дентална медицина на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2015. 49-тото издание на специализираното изложение ще се проведе от 13 до 15 май в Интер Експо Център.

Националната пациентска организация подготвя дискусия с лектор д-р Иван Вецев за значението на здравните досиета за пациентите.

Студенти по медицина ще изнасят лекции на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ

Тази година на специализираното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще присъстват Медицинският университет в Плевен и Медицинският колеж &bdq...

Презентация на тема „Кардиотелеметрия“ представя модерна система за онлайн холтер наблюдение. Тя дава възможност за изпращане на ЕКГ изследвания към специален център за следене на пациенти през всеки 3 минути. Холтерът има GSM модул, в който се слага SIM карта и изпраща данните посредством GPRS връзка. По този начин се позволява 24-часово следене на пациенти в реално време.

По време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ фирми от бранша ще учредят неправителствена организация, която ще работи за развитието на телемедицината в страната.

Български и международни експерти ще обменят опит за най-новите методи на работа и успешните технологии в медицината. За трети път Dental Tribune Study Club Symposia организира форум „Имплантология от следващо поколение“. Едно от водещите имена в денталната медицина Джанфранко Политано, съосновател на движението Bio Emulation ще представи новости във възстановителната стоматология. Еммануела Рози, маркетинг мениджър на международната консултантска компания Medical Promotions ще предложи успешни практики за популяризиране на денталната практика и привличане на повече клиенти.

Едни от най-добрите дентални специалисти на Sofia Dental Meeting организират теоретико-практически обучения в дните на изложението. Редица компании ще представят своите нови продукти и успешни практики. Сред темите са постигане на максимално естетични резултати с композит само в две стъпки, както и нови подходи на лечение, решение за общопрактикуващи лекари при лесни ортодонтски случаи.

Специалисти правят безплатни тестове за заболявания на щитовидната жлеза

Специалисти ще правят тестове и ще дават безплатни консултации за заболявания на щитовидната жлеза. Това ще се случи от 13 до 15 май в ...

През всички дни на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2015 ще има и редица интересни демонстрации, които ще бъдат много полезни за лекари и стоматолози. Сред тях са демонстрации на КАД-КАМ системи, за изработване на естетични фасети и зъби от литиев дисиликат, цирконий и нови обогатени с цирконий композитни блокове за възстановяване с импланти. По време на изложението ще бъде направена имплантологична операция на живо. Фирми организират демонстрации още на ендодонтски мотори и на ехографи.

На изложението посетителите ще могат да видят линейка със съвременно и модерно оборудване.

За трета поредна година 7 ваучера по 2000 лева очакват посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Всеки от тях, който има право да упражнява медицинска професия, може да участва като попълни анкетна карта още при влизане в изложбения комплекс. Идеята е да се подпомогне стремежът на медицинските специалисти да постигнат по-висок стандарт и качество на здравното обслужване, коментират организаторите от Интер Експо Център.

На изложението тази година ще участват близо 180 компании от 12 държави.

Близо 180 компании от 12 държави ще участват на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2015

За 49-и път специализираната изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще срещне професионалистите, които ще могат да открият актуална информация за&...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com