Доц. Крум Кацаров официално пое ВМА

64341
Доц. Крум Кацаров официално пое ВМА
Снимка: БГНЕС

Новият директор на Военномедицинска академия (ВМА) - полк. Крум Кацаров встъпи официално в длъжност. В Аулата на ВМА днес се състоя официалната церемония по приемане и сдаване на поста началник на ВМА, предаде Стандарт нюз.

Полк. Кацаров бе представен пред личния състав на академията от министъра на отбраната Ангел Найденов, съобщава "Дарик".

Генерал-майор Стоян Тонев: Пенсионирам се, защото такъв е законът

Няма никаква интрига, пенсионирам се, защото така е по закон. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия генерал-майор Стоян Тонев, ...

Министърът на отбраната поздрави новия началник на ВМА Крум Кацаров с думите: „Пред Вас ще има огромни предизвикателства по отношение на това не просто да оправдаете доверието, а да намерите баланса между запазване на традициите, приемственост и нови подходи за справяне с предизвикателствата. Те не са свързани само със сегашното финансово състояние на ВМА, а със запазване на реномето. Имате пълната подкрепа на Министерството на отбраната”.

На церемонията присъстваха още представители на ръководствата на Министерството на отбраната, Българската армия, Военномедицинска академия и други.

Досегашният ръководител на болницата генерал-майор Стоян Тонев бе девоенизиран. Той навърши 60 години на 3 декември и се пенсионира по закон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Здравеопазване